Presse

Du kan se og læse mere om vores forskellige projekter og arrangementer her:

Fremtidens Landmand

I 2018 blev Kristian kåret som Fremtidens Landmand i kategorien Bæredygtighed. Prisen bliver uddelt i et samarbejde mellem LandbrugsMedierne, Dansk Agroindustri, SEGES, Agromek, MCH, Bridgestone, Jyske Bank og SAGRO

Læs om prisen på Landbrugsavisen

Se video

Insektproduktion på herregården

Vi har siden 6. marts 2018 produceret melorme i en af gårdens gamle længer.

Læs om insektprojektet på DTI’s hjemmeside

Læs mere om insektprojektet i den lokale presse

Godsejerne på DR1

I 2016 medvirkede vi i sæson 2 af programserien Godsejerne på DR1. Vi havde mange overvejelser omkring det at blive portrætteret på landsdækkende tv – for hvilken indvirkning på dagligdagen og familielivet kan et tv-hold have? Og havde vi, vores børn og vores medarbejdere lyst til at medvirke?

Efter grundige overvejelser valgte vi at sige ja tak til at medvirke – primært fordi et af de vigtigste mål med mange af vores aktiviteter på gården er at åbne Ausumgaard op for omverdenen, skabe interesse for landbruget, og ikke mindst udviklingen af lokale fødevarer og lokalområdet generelt her i Vestjylland.

En landsdækkende tv-udsendelse er en enestående mulighed for at invitere interesserede seere indenfor i vores hverdag. Tv-holdet har således både været med på sidelinjen under høsten, til høstfesten, på besøg hos Ausumgaardgrisene, til juleforberedelserne og ved flere andre lejligheder – altså både hverdag og fest.

Se sæson 2 af Godsejerne på DRTV

Vi lytter til brostenene

Kom i kontakt

Vi gør meget ud af at finde de rigtige samarbejdspartnere, både i lokalområdet og på større plan.

Det gælder både i arbejdet med vores konventionelle drift og i arbejdet med udviklingen af nye produkter og tiltag på gården.

Vi er også altid nysgerrige efter at komme i kontakt med vores kunder, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

Nyhedsbrev Tilmeld dig nyhedsbrevet ved at indtaste din mailadresse og klik på 'tilmeld'.