Julemarked 2019

13. – 15. december 2019

Bliv udstiller
  • Ausumgård marked

Julemarked 2019

I 2012 afholdt vi vores første julemarked på festloftet med blot 12 udstillere og en lille café. Det var startskuddet til det julemarked, som i dag nu fylder alle gårdens bygninger med mere end 80 udstillere med alskens lækkerier til både ganen og til under juletræet.

På det store, gamle høloft finder du alle de lækre og spændende råvarer til julen og her er alt, hvad hjertet kan begære af skønne fødevarer; ost, bagværk, chokolade og nødder, juleand, flæskesteg, vin, snaps, øl og søde sager.
I de gamle stalde og på festloftet finder du masser af julegaveideer – lige fra jagtudstyr og outdoor gear til design-interiør, mode, smykker, keramik og andet kunsthåndværk. Der er gaveideer til både børn og voksne, mænd og kvinder.

Derudover har vi altid mange dejlige aktiviteter og underholdning af både børn og voksne, således at man kan nyde hyggelig julemusik til frokosten eller æbleskiverne, og lade børnene hygge sig med spændende workshops eller sjov skattejagt rundt på gården.

Fra tidligere evalueringer ved vi, at vores gæster kan få mange timer til at gå med handel, hygge og oplevelser, og når I har været en tur forbi julemarkedet, så kan det endelig blive jul – det er smadder hyggeligt og fyldt med stemning.

Ægte julestemning

Tid og sted

Fredag, lørdag og søndag
den 13.-15. december kl. 10-16
Holstebrovej 101, 7560 Hjerm

Bliv udstiller

Vi har ikke åbent for tilmelding endnu, men kontakt os gerne, hvis du er interesseret i at være med som udstiller. Send en mail med beskrivelse af dine produkter – gerne med links/fotos.

Kom i kontakt

Vi gør meget ud af at finde de rigtige samarbejdspartnere, både i lokalområdet og på større plan.

Det gælder både i arbejdet med vores konventionelle drift og i arbejdet med udviklingen af nye produkter og tiltag på gården.

Vi er også altid nysgerrige efter at komme i kontakt med vores kunder, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

Nyhedsbrev Tilmeld dig nyhedsbrevet ved at indtaste din mailadresse og klik på 'tilmeld'.