Markeder & events

I løbet af året afholder vi flere arrangementer her på Ausumgaard.
I maj måned byder vi indenfor til det store Forårsmarked, og i december åbner vi dørene til julemarked med fokus på især de gode, lokale fødevarer til julen.

Vi byder indenfor
Vi står selv for at arrangere vores markeder på gården –  og på den måde sikrer vi, at vi har en direkte kontakt til både gæster og udstillere og har mulighed for altid at have føling med arrangementerne.
Alle medarbejdere på gården er involveret i det store arbejde, der ligger i at klargøre stedet til at tage imod de mange besøgende – og derudover allierer vi os med lokale foreninger og frivillige, der hjælper med at servicere de mange gæster.

Arrangementer giver mod på mere
Det betyder alverden for os, at vi kan skabe nogle positive og stemningsfulde oplevelser på gården – og vi er meget taknemmelige over den store opbakning, som både udstillere og gæster viser os gang på gang. Det økonomiske overskud fra arrangementerne betyder, at vi endnu bedre kan renovere, vedligeholde og passe rigtigt godt på stedet, og den store, positive opbakning giver os lyst til og mod på at udvikle Ausumgaard i nye retninger.

Vi lytter til brostenene

Forårsmarked 4.-5. maj 2019

Hvert år i maj fyldes gårdens gamle driftsbygninger, gårdsplads og have af udstillere og gæster, når vi åbner dørene til to forrygende dage med forårsmarked.

I 2019 fejrer vi stort 10 års jubilæum med masser af spændende nye tiltag.

Oplev f.eks. stort kemishow fra Århus Universitet, masser af god musik, madworkshops for både børn og voksne og meget mere.

Julemarked 13.-15. december 2019

I 2012 inviterede vi for første gang til julemarked her på Ausumgaard. Det blev en stor succes, som vi siden har gjort til en hyggelig tradition – både for os selv, vores udstillere og gæster.

Julemarkedet har primært fokus på de gode, lokale råvarer til julens mange middage og frokoster. Men er her også mange forskellige lækre julegaveideer, fint julepynt og smukt kunsthåndværk. Her er også en masse sjove aktiviteter for børn – kom f.eks. og mød gårdnisser “Skidt og Pyt”.

Årets julemarked løber af stablen 2. hele weekend i december og strækker sig over hele 3 dage – nemlig fredag, lørdag og søndag.

Kom i kontakt

Vi gør meget ud af at finde de rigtige samarbejdspartnere, både i lokalområdet og på større plan.

Det gælder både i arbejdet med vores konventionelle drift og i arbejdet med udviklingen af nye produkter og tiltag på gården.

Vi er også altid nysgerrige efter at komme i kontakt med vores kunder, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

Nyhedsbrev Tilmeld dig nyhedsbrevet ved at indtaste din mailadresse og klik på 'tilmeld'.