Gårdbutik

I sommeren 2012 åbnede vi en lille gårdbutik i en træhytte ved hovedvejen. Her sælger vi primært vores egne varer i form af udskæringer og pålæg fra Ausumgaardgrisen, samt vores stenformalede mel.

Udover kød fra Ausumgaardgrisen forhandler vi også Vesthavsoksens lækre oksekød. Vesterhavsoksen har oprindelse i Vejlby Klit på den jyske vestkyst, og dyrene er racen Aberdeen Angus. Både Ausumgaardgrisen og Vesterhavsoksen er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse, hvilket er garanti for god dyrevelfærd.

Vi kan også tilbyde et lille udvalg af lokale kolonialvarer, blandt andet lokal honning fra Ausumgaard (forarbejdet af Honningdrengene), marmelader og syltede rødbeder fra Claudis Have i Lemvig og andre lækkerier til madlavningen – primært produkter fra Midt- og Vestjylland.

Vi har åbent alle ugens dage kl. 10-18.

Butikken er selvbetjent, og tøv endelig ikke med at gå ind og betjene dig selv. Når du har handlet, kan du betale med dankort, mobilepay  eller aftalte penge i boksen på væggen.

Vi lytter til brostenene

Kom i kontakt

Vi gør meget ud af at finde de rigtige samarbejdspartnere, både i lokalområdet og på større plan.

Det gælder både i arbejdet med vores konventionelle drift og i arbejdet med udviklingen af nye produkter og tiltag på gården.

Vi er også altid nysgerrige efter at komme i kontakt med vores kunder, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

Nyhedsbrev Tilmeld dig nyhedsbrevet ved at indtaste din mailadresse og klik på 'tilmeld'.